Onderhoud camper & caravan

Goed camper of caravan onderhoud is belangrijk. Zo weet u zeker dat uw camper veilig de weg op kan en voorkomt u onnodige reparatiekosten of stilstand. Zeker wanneer de camper / caravan een tijdje stil heeft gestaan is het belangrijk om de camper / caravan goed na te laten kijken en hem een onderhoudsbeurt te geven. Daarnaast zorgt u met regelmatig onderhoud voor het behoud van de waarde van uw kostbare camper.

BoschCarService_Elektrisch Rijden_V1_PixelBrouwers - 005.jpg

Waarom belangrijk?

Voor het beste camper / caravan onderhoud en de APK bent u bij Autobedrijf Geert Stevering aan het juiste adres, omdat u kunt vertrouwen op onze betrokken en specialistische medewerkers die uw camper / caravan door en door kennen.

BOVAG Onderhoudsbeurt camper

Bij een BOVAG Onderhoudsbeurt gaan onze monteurs aan de slag met meer dan zestig punten, zodat je camper niet alleen voldoet aan alle wettelijke eisen, maar ook aan onze strenge comfort- en kwaliteitseisen. 

Zo worden bijvoorbeeld de remmen gecontroleerd. Ook een bandencheck en vochtmeting worden uitgevoerd. 

Je gasinstallatie krijgt extra aandacht. De gasleidingen worden afgeperst, de kachel gereinigd en het ‘vlambeeld’ wordt bekeken: zit er bijvoorbeeld genoeg zuurstof in de vlam? Hierna is de veiligheid van je fornuis en kachel weer gegarandeerd. 

Om pech en ongelukken te voorkomen, is het belangrijk om tijdig een onderhoudsbeurt te plannen. 

Een goed onderhouden camper is ook prettig bij eventuele verkoop. U investeert met onderhoud in waardevastheid.

Autobedrijf Geert Stevering

De Hogenkamp 39
7071EC Ulft