Onze diensten

Wij doen alles voor uw auto! Kijk hieronder welke diensen wij onder anderen leveren.

APK

Dankzij de APK-keuring is het een stuk veiliger geworden op de Europese wegen. Ook het milieu profiteert, want de keuring levert schone en veilige auto’s op, ook als ze iets ouder zijn. 

Reparatie en onderhoud 

Bij een autobedrijf van Bosch Car Service is uw auto in goede handen. Wij staan garant voor vakkundig onderhoud, degelijk reparatiewerk en vriendelijke service.

Airco

Airconditioning: voor velen inmiddels geen luxe meer, maar een onmisbare voorziening. Het aantal auto’s met airconditioning stijgt nog steeds: 72% van het Nederlandse wagenpark en een toenemend aantal bedrijfsauto’s heeft airco aan boord.

Onderhoud leaseauto

De meeste leasemaatschappijen laten u zelf kiezen waar u het onderhoud aan uw leaseauto laat uitvoeren. Steeds meer leaserijders kiezen voor de onafhankelijke specialist.

Bosch Car Service Private Lease

Vrolijk rondrijden in een nieuwe auto of een zo goed als nieuwe occasion, wie wil dat nu niet? Voor bij wie de aankoopprijs als privérijder even niet goed uitkomt, is er goed nieuws.

Regulier onderhoud

Het geldt voor elk stuk techniek dat aan slijtage onderhevig is: goed onderhoud scheelt de helft. Zeker voor uw auto, want uw veiligheid gaat voor alles.

Remmen service

Remmen: het is misschien wel het belangrijkste dat een auto moet kunnen. Voor uw veiligheid en die van uw medeweggebruikers. Laat daarom regelmatig uw remmen en remvloeistof controleren.

Pech onderweg service 

Voor slechts € 49,95 per jaar voorziet Pechonderwegservice.nl in een goede en complete 24/7 mobiliteitsservice. In eigen woonplaats, Nederland én Europa. Voor uw auto, caravan én aanhangwagen.

Zeer service gericht bezig dikke pluim
Lees verder
Gebeld 15 minuten van te voren om koplamp lampje te vervangen. Bij aankomst direkt geholpen en voordat ik thuis was de rekening op de mail. Als dat niet snel is.
Ze zijn gewoon goed
Lees verder
Wat valt er nog te zeggen, heb goede ervaring met deze mensen.
Goede afspraken kunnen maken die daarna ook nagekomen zijn
Lees verder
Eerste keer bij Geert Stevering. Zeer plezierig. Het probleem met de caravan is goed bekeken. Na een telefoontje over de kosten. Snel opgelost.
Vriendelijk
Lees verder
De moeite waard om er een een flink eind voor te rijden. Prettige medewerkers, rustig alles kunnen bespreken, goede koffie.
Klantvriendelijk en deskundig
Lees verder
Bij de APK keuring en de onderhoudsbeurt (die wij altijd combineren) heeft deze garage ons wederom goede adviezen gegeven inzake de problemen die de garage hierbij tegenkwam. Hartelijk dank daarvoor!!!
Zeer klantvriendelijk en perfect geholpen bij de koop van onze auto!
Lees verder
Wij zijn heel fijn en goed geholpen. Ze zorgden ervoor dat wij de auto in perfecte staat mee konden nemen. Zeker een aanrader!
Previous
Next