Over ons

Natuurlijk staat service bij ons voorop en mede door goed opgeleide monteurs en een goed uitgeruste werkplaats bieden wij een hoge kwaliteit tegen een scherpe prijs. Tevens staan er een aantal uitleenauto’s tegen een kleine vergoeding tot uw beschikking.

Wij zijn lid van de BOVAG en behoren tot het netwerk van Bosch Car Service. Dankzij dit lidmaatschap kan ons bedrijf zijn service verder uitbreiden.

Onze partners:

Bosch Service (Wit)-min
Bovag (Wit)-min
logo

Trotse sponsor van:

Ulftse Boys (Wit)-min
G.W.V.V. (Wit)-min

Onze partners:

bosch-service-min
bovag-min
helder-min
carmeleon-verzekeringen-min

Trotse sponsor van:

ub51-min
gwvv-min

Geschiedenis

Autobedrijf Geert Stevering is een universeel autobedrijf. Sinds februari 2003 staan wij voor u klaar voor verkoop, onderhoud en reparaties van alle merken personenauto’s en bedrijfswagens.

Team Stevering

Niek Vredegoor

Eigenaar
Verkoop

Niek is eigenaar van Autobedrijf Geert Stevering en verantwoordelijk voor de verkoop. Niek zal geen onbekend gezicht voor u zijn en verwelkomt u graag bij de showroom in Ulft.

Edwin van Huet

Service manager

Ook Edwin zal geen onbekend gezicht zijn binnen Autobedrijf Geert Stevering. Edwin is uw eerste contactpersoon wanneer uw auto in de werkplaats terecht komt.

Maikel van Aken

Service manager
Administratie

Maikel werkt aan de werkplaatsreceptie en regelt de administratie. Ook heeft hij vele jaren ervaring in de automobielsector.

Vincent Wiltink

Werkplaatschef (meewerkend)

Dion Mulder

Werkplaatschef (meewerkend)
Technisch Specialist

Collin te Pas

Technisch Specialist

Max te Pas

Technisch Specialist
Verkoopmedewerker

Levi Baas

2e monteur

Tjerk Wubbels

Leerlingmonteur

Geert Stevering

Oprichter
Oud Eigenaar

Sterre van Huet

Zaterdagmedewerker Online

Zeer service gericht bezig dikke pluim
Lees verder
Gebeld 15 minuten van te voren om koplamp lampje te vervangen. Bij aankomst direct geholpen en voordat ik thuis was de rekening op de mail. Als dat niet snel is.
Ze zijn gewoon goed
Lees verder
Wat valt er nog te zeggen, heb een goede ervaring met deze mensen.
Goede afspraken kunnen maken die daarna ook nagekomen zijn
Lees verder
Eerste keer bij Geert Stevering. Zeer plezierig. Het probleem met de caravan is goed bekeken. Na een telefoontje over de kosten. Snel opgelost.
Vriendelijk
Lees verder
De moeite waard om er een een flink eind voor te rijden. Prettige medewerkers, rustig alles kunnen bespreken, goede koffie.
Klantvriendelijk en deskundig
Lees verder
Bij de APK keuring en de onderhoudsbeurt (die wij altijd combineren) heeft deze garage ons wederom goede adviezen gegeven inzake de problemen die de garage hierbij tegenkwam. Hartelijk dank daarvoor!!!
Zeer klantvriendelijk en perfect geholpen bij de koop van onze auto!
Lees verder
Wij zijn heel fijn en goed geholpen. Ze zorgden ervoor dat wij de auto in perfecte staat mee konden nemen. Zeker een aanrader!
Hele vriendelijke en goede service
Lees verder
Net apk en beurt gehad voor de auto. Alles goed gecommuniceerd en snel afgehandeld.
Goede service
Lees verder
Trekhaak laten monteren onder mijn Mercedes, zeer netjes te werk gegaan. Zou de volgende keer weer naar Geert Stevering gaan.
Aanrader
Lees verder
Op aanraden van mijn dochter ben ik als "nieuwkomer" in de regio met Autobedrijf Geert Stevering in zee gegaan voor het onderhoud van mijn auto. Tot nu toe: APK, reparatie lekke band, onderhoudsbeurt... met alleen maar positieve ervaringen. Dus ook wat mij betreft: aanrader!
Previous
Next

Autobedrijf Geert Stevering

De Hogenkamp 39
7071EC Ulft