Over ons

Natuurlijk staat service bij ons voorop en mede door goed opgeleide monteurs en een goed uitgeruste werkplaats bieden wij een hoge kwaliteit tegen een scherpe prijs. Tevens staan er een aantal uitleenauto’s tegen een kleine vergoeding tot uw beschikking.

Wij zijn lid van de BOVAG en behoren tot het netwerk van Bosch Car Service. Dankzij dit lidmaatschap kan ons bedrijf zijn service verder uitbreiden.

Onze partners:

Bosch Service (Wit)-min
Bovag (Wit)-min
logo

Trotse sponsor van:

Ulftse Boys (Wit)-min
G.W.V.V. (Wit)-min

Onze partners:

bosch-service-min
bovag-min
helder-min
carmeleon-verzekeringen-min

Trotse sponsor van:

ub51-min
gwvv-min

Geschiedenis

Autobedrijf Geert Stevering is een universeel autobedrijf. Sinds februari 2003 staan wij voor u klaar voor verkoop, onderhoud en reparaties van alle merken personenauto’s en bedrijfswagens.

Niek Vredegoor

Eigenaar / Verkoop

Niek is eigenaar van autobedrijf Geert Stevering en verantwoordelijk voor de verkoop. Niek zal geen onbekend gezicht voor u zijn en verwelkomt u graag bij de showroom in Ulft.

Edwin van Huet

Service manager

Ook Edwin zal geen onbekend gezicht zijn binnen Autobedrijf Geert Stevering. Edwin is uw eerste contactpersoon wanneer uw auto in de werkplaats terecht komt.

Geert Stevering

Oprichter / Algemeen medewerker

Geert is oprichter en oud-eigenaar van autobedrijf Geert Stevering. Ook is hij algemeen medewerker.

Zeer service gericht bezig dikke pluim
Lees verder
Gebeld 15 minuten van te voren om koplamp lampje te vervangen. Bij aankomst direkt geholpen en voordat ik thuis was de rekening op de mail. Als dat niet snel is.
Ze zijn gewoon goed
Lees verder
Wat valt er nog te zeggen, heb goede ervaring met deze mensen.
Goede afspraken kunnen maken die daarna ook nagekomen zijn
Lees verder
Eerste keer bij Geert Stevering. Zeer plezierig. Het probleem met de caravan is goed bekeken. Na een telefoontje over de kosten. Snel opgelost.
Previous
Next

Autobedrijf Geert Stevering

De Hogenkamp 39
7071EC Ulft