APK

Dankzij de APK-keuring is het een stuk veiliger geworden op de Europese wegen. Ook het milieu profiteert, want de keuring levert schone en veilige auto’s op, ook als ze iets ouder zijn. Elk autobedrijf van Bosch Car Service heeft zijn eigen APK-keurmeester in dienst. Die ziet er streng op toe dat banden, remmen, verlichting en andere vitale onderdelen geschikt zijn om de weg weer op te kunnen.
autobedrijf-geert-stevering-min

Zelden afkeuringen

De APK-keuring bestaat in Nederland sinds 1985. De keuring is zo’n succes omdat 71% van alle keuringen in combinatie met een onderhoudsbeurt worden uitgevoerd. Eventuele gebreken worden daardoor meteen hersteld, waardoor er relatief weinig auto’s worden afgekeurd. 

 

Nieuwe regels

Onlangs zijn de APK-regels aangepast. Er wordt nu onderscheid gemaakt tussen benzine en diesel. Ook de datum van de eerste toelating (dus wanneer de auto op kenteken is gezet) is van invloed op de keuringsinterval. In het onderstaande overzicht van de RDW ziet u precies wanneer uw auto weer aan de beurt is.


Contact binnen autobedrijf Stevering

Niek Vredegoor

Verkoop / Mede eigenaar

Niek is binnen Autobedrijf Geert Stevering verantwoordelijk voor de verkoop. Niek zal geen onbekend gezicht voor je zijn en verwelkomt je graag bij het de showroom in Ulft

Edwin van Huet

Medewerker werkplaats

Ook Edwin zal geen onbekend gezicht zijn binnen Autobedrijf Geert Stevering. Edwin is je eerste contactpersoon wanneer je auto in de werkplaats terecht komt.

Geert Stevering

Eigenaar

Geert zelf is natuurlijk ook altijd aanwezig op de werkplaats of bij de showroom. Een gezicht die je zeker ook voorbij ziet komen wanneer je bij het bedrijf aankomt.

Autobedrijf Geert Stevering

De Hogenkamp 39
7071EC Ulft